Ga naar de inhoud

Over ons

Het verhaal van
NEELE vloeren

Na ruim 6 jaar te hebben gewerkt in een parket/pvc vloeren zaak waar Stefan Neele zowel de advisering als uitvoering van de vloerwerkzaamheden deed is hij per januari 2021 zelfstandig onder de naam NEELE Vloeren verder gegaan.

“Mijn naam is Stefan Neele, geboren 26 maart 1988 te Krimpen a/d IJssel.

Met veel plezier en passie werken we bij NEELE vloeren met kwalitatief hoogwaardige producten en staan we voor vakwerk tegen een normale prijs. Heldere communicatie en een realistische werkplanning staan bij mij hoog op de agenda. Door een ‘vaste’ koppel vakmensen kunnen wij de werkzaamheden binnen een normale tijd uitvoeren. NEELE Vloeren werkt mens en taakgericht.

Door de kennis en ervaring van (onder)vloeren, kunnen wij een passend advies geven voor de juiste vloeropbouw. Ook op het gebied van bijvoorbeeld parket op vloerverwarming. Ook grotere projecten kunnen wij aan zoals bijvoorbeeld de vloeren en trappen van een complete woning, winkel of kantoorpand.

Vloeren, daar worden we warm van en we staan klaar om onze enthousiasme met u te delen. Graag nemen we al het werk rondom het leggen, renoveren en/of onderhouden van uw vloer uit handen.”

 

Onze diensten


Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze kennis en ervaring kunnen we passend advies geven voor diverse werkzaamheden. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze diensten hieronder.

Recente projecten


Bij NEELE vloeren doen we met veel passie ons werk. Regelmatig mogen we mooie en uitdagende projecten realiseren en tevreden terugzien op een enthousiaste samenwerking met onze klanten. Onze vakmanschap willen we dan ook graag regelmatig met u delen.

Tip van Stefan


Een goede droogloopmat is het behoud van uw vloer! Zeker als u rechtstreeks van buiten naar binnen uw vloer betreedt.
Kies voor een vast verlijmde pvc vloer, deze kunnen wij mooi strak afwerken rondom bijvoorbeeld deurposten!
Het type ondervloer is bepalend voor de opbouw van uw nieuwe vloer en biedt veel voordelen zoals demping, isolatie en vochtwerende werking.
Parket op vloerverwarming, zeker een goede optie! Wij kunnen u daarover alles tot in detail vertellen.