Ga naar de inhoud

Wij doen
wat we zeggen

Volledige ontzorging tot aan de oplevering

Vloeren leggen

Een mooie vloer geeft karakter en sfeer aan een woning. NEELE vloeren heeft een ruime keuze aan vloeren zodat er voor ieders smaak wel wat tussen zit. Door de vloer daarnaast goed te onderhouden kan uw vloer jarenlang lang meegaan. Lees meer over onze mogelijkheden

Onderhoud parket

Het onderhoud van uw geoliede parketvloer is een taak die wij graag op ons nemen. Na een intensieve en professionele reiniging ziet uw vloer er weer als nieuw uit en kan deze er weer een paar jaartjes tegenaan.

Schuren parket

Met het professionele schuurgereedschap met stofafzuiging kunnen wij uw parketvloer in veel gevallen weer als nieuw maken. Met onze jarenlange ervaring van het schuren, oliën en lakken verzorgen wij dan ook graag de renovatie van uw parketvloer. Zeker als u een eiken parketvloer heeft zijn de kleur- en afwerkmogelijkheden heel breed en kunnen we er echt weer een prachtige vloer van maken!

Schade herstel

Een diepe kras bij het verschuiven van een meubelstuk of waterschade aan de vloer. Het kan ons allemaal overkomen, en het komt altijd onverwacht en ongelegen. NEELE Vloeren kan u ontzorgen en uw vloer vakkundig herstellen of vernieuwen.

Traprenovatie

Ook uw traprenovatie verzorgt NEELE Vloeren graag voor u, een gerenoveerde trap bijvoorbeeld in dezelfde kleur als uw parketvloer, laminaatvloer of pvc vloer geeft een prachtige uitstraling aan uw woning.

Recente projecten


Bij NEELE vloeren doen we met veel passie ons werk. Regelmatig mogen we mooie en uitdagende projecten realiseren en tevreden terugzien op een enthousiaste samenwerking met onze klanten. Onze vakmanschap willen we dan ook graag regelmatig met u delen.

Tip van Stefan


Een goede droogloopmat is het behoud van uw vloer! Zeker als u rechtstreeks van buiten naar binnen uw vloer betreedt.
Kies voor een vast verlijmde pvc vloer, deze kunnen wij mooi strak afwerken rondom bijvoorbeeld deurposten!
Het type ondervloer is bepalend voor de opbouw van uw nieuwe vloer en biedt veel voordelen zoals demping, isolatie en vochtwerende werking.
Parket op vloerverwarming, zeker een goede optie! Wij kunnen u daarover alles tot in detail vertellen.