Ga naar de inhoud

Traprenovatie

Blikvanger in huis

De trap in uw hal of woonkamer is vaak een blikvanger in uw woning en moet jaren meegaan. Wellicht heeft u een trap die niet meer past bij uw woonstijl of is deze versleten door het jarenlange gebruik.

Traprenovatie is een passende manier om uw trap nieuw leven in te blazen of te laten aansluiten bij de rest van het interieur. Ook uw traprenovatie verzorgt NEELE Vloeren graag voor u.  Bijvoorbeeld een gerenoveerde trap in dezelfde kleur als uw parketvloer geeft een prachtige uitstraling en eenheid. Of juist een laminaatvloer of pvc vloer die door het contrasterende kleurgebruik een eye-catcher wordt in uw woning. NEELE Vloeren biedt een breed assortiment van traprenovaties aan.

  • Traprenovatie eikenhout
  • Pvc traprenovatie
  • Laminaat traprenovatie

Recente projecten


Bij NEELE vloeren doen we met veel passie ons werk. Regelmatig mogen we mooie en uitdagende projecten realiseren en tevreden terugzien op een enthousiaste samenwerking met onze klanten. Onze vakmanschap willen we dan ook graag regelmatig met u delen.

Tip van Stefan


Een goede droogloopmat is het behoud van uw vloer! Zeker als u rechtstreeks van buiten naar binnen uw vloer betreedt.
Kies voor een vast verlijmde pvc vloer, deze kunnen wij mooi strak afwerken rondom bijvoorbeeld deurposten!
Het type ondervloer is bepalend voor de opbouw van uw nieuwe vloer en biedt veel voordelen zoals demping, isolatie en vochtwerende werking.
Parket op vloerverwarming, zeker een goede optie! Wij kunnen u daarover alles tot in detail vertellen.