Ga naar de inhoud

Onderhoud Parket

Uw parket weer
als nieuw

Een geoliede parketvloer vereist regelmatig onderhoud. Een vet- of watervlek zal er snel intrekken. Beschadigingen, kringen, krassen of deuken in de vloer zijn ook vaak niet meer plaatselijk op te lossen. Een goede optie is om de vloer eens goed onder handen te nemen.

NEELE Vloeren verzorgt graag het onderhoud van uw geoliede parketvloer. Wij komen eerst langs om de vloer te inspecteren en advies te geven. In veel gevallen kan de parketvloer intensief en op professionele wijze worden gereinigd en daarna opnieuw worden geolied. Bijkomend voordeel is dat eventuele krasjes en kleurverschillen opgelost en bijgewerkt worden. Uw vloer zal er weer als nieuw uitzien.

Recente projecten


Bij NEELE vloeren doen we met veel passie ons werk. Regelmatig mogen we mooie en uitdagende projecten realiseren en tevreden terugzien op een enthousiaste samenwerking met onze klanten. Onze vakmanschap willen we dan ook graag regelmatig met u delen.

Tip van Stefan


Een goede droogloopmat is het behoud van uw vloer! Zeker als u rechtstreeks van buiten naar binnen uw vloer betreedt.
Kies voor een vast verlijmde pvc vloer, deze kunnen wij mooi strak afwerken rondom bijvoorbeeld deurposten!
Het type ondervloer is bepalend voor de opbouw van uw nieuwe vloer en biedt veel voordelen zoals demping, isolatie en vochtwerende werking.
Parket op vloerverwarming, zeker een goede optie! Wij kunnen u daarover alles tot in detail vertellen.