Ga naar de inhoud

Vloeren leggen

Altijd een vloer
die bij u past

Een mooie vloer geeft karakter en sfeer aan een woning. NEELE vloeren heeft een ruime keuze aan vloeren zodat er voor ieders smaak wel wat tussen zit. Door de vloer daarnaast goed te onderhouden kan uw vloer jarenlang lang meegaan.

NEELE vloeren verzorgt het leggen van uw vloer van begin tot eind. We denken graag met u mee in de juiste keuze vloer en ondervloer. NEELE Vloeren legt zowel parketvloeren, pvc vloeren, laminaatvloeren en egaliseert vloeren. Voor iedere type vloer zijn weer andere handelingen en gereedschappen nodig. Uiteraard staat netjes werken en een schone werkomgeving hoog in het vaandel.

Hoe gaan wij te werk:

 • We luisteren naar uw wensen
 • We geven passend advies
 • We maken een prijsopgave
 • We maken / bespreken de praktische werkplanning
 • De werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd en afgerond

 

PVC vloeren

Wij kiezen bewust voor pvc vloeren met een natuurlijke uitstraling en vloeren van goede kwaliteit. NEELE Vloeren biedt een diverse keuze van pvc vloeren aan waaronder het mooie assortiment van Belakos (belakos.nl). Ook werken we samen met andere leveranciers uit ons brede netwerk en leveren en leggen we bijvoorbeeld mooie merken als Therdex, Ambiant, Floor Life, VTwonen, Douwes Dekker en Moduleo pvc vloeren.

PVC vloeren zijn zeer geschikt voor gebruik op vloerverwarming. Ook het leggen van een nieuwe pvc vloer over plavuizen behoort tot de mogelijkheden. Kwaliteit en behoud van de vloer op lange termijn is voor ons erg belangrijk en we gebruiken daarvoor alleen maar de beste middelen, producten en gereedschappen.

Hoe leggen wij een pvc vloer?

We starten met het verzorgen en voorbereiden van een strakke ondervloer. De ondervloer wordt geschuurd voor een optimale hechting. Vervolgens wordt de vloer uitgemeten en uitgezet. Met behulp van de benodigde moderne gereedschappen zorgen we voor een montage met een strakke snijhand en oog voor detail. Als laatst wordt de nieuwe pvc vloer opgeleverd. U ontvangt van NEELE vloeren goed vilt voor uw meubels, onderhoudsadvies en een passende vloerreiniger.

Vloeren zijn op verschillende manieren te leggen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Pvc planken vloer
 • Pvc visgraat vloer
 • Pvc visgraat vloer met band
 • Pvc visgraatvloer met band en bies
 • Pvc vloer hongaarse punt patroon
 • Pvc tegelvloer

Laminaat vloeren

NEELE vloeren levert en legt ook laminaatvloeren op verschillende ondervloeren, wij geven dan ook graag advies hoe uw laminaatvloer het beste gelegd kan worden en verzorgen dit graag voor u.

Wij bieden een mooi assortiment laminaatvloeren aan . Uiteraard ook met een natuurlijke uitstraling en van goede kwaliteit die u van ons kan verwachten.

Hoe leggen wij een laminaat vloer?
Allereerst zorgen we voor een schone en stabiele ondergrond waarop we een passende ondervloer leggen. De laminaatvloer wordt vakkundig gelegd en op maat gezaagd. Daarna plaatsen we de afwerkplinten. De vloer wordt opgeleverd en u ontvangt van NEELE vloeren goed vilt voor uw meubels, onderhoudsadvies en een passende vloerreiniger.

Ondervloeren

Bij het leggen van uw vloer wordt er gekeken en geadviseerd welke ondervloer het beste past bij het type vloer. Zo zijn de eigenschappen van laminaat anders dan een pvc vloer en de ondervloer moet daarop goed aansluiten. Ondervloeren bieden veel voordelen zoals demping, isolatie of vochtwerende werking en vergroten zo de gebruiksvriendelijkheid, comfort en duurzaamheid. Zo kunt u écht gaan genieten van uw vloer. NEELE vloeren bieden diverse ondervloeren aan om te gebruiken voor pvc vloeren, pvc tegelvloeren en laminaatvloeren. We adviseren u graag hierin.

Afwerking

Tot in de
details perfect

MDF plinten
Als de vloer ligt is een fraaie randafwerking hetgeen het geheel afmaakt. Met een passend plint wordt uw vloer als het ware een geheel in de ruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hoge plint om de ruimte hoger en ruimer te laten lijken. Ook is het mogelijk om snoeren weg te werken achter een plint. Wij leveren, adviseren en monteren graag uw mdf plinten. Neem eens een kijkje op sfeerplinten voor ons gehele assortiment.

Droogloopmat
Een goede droogloopmat is het behoud van uw vloer, zeker als deze aansluit op bijvoorbeeld openslaande deuren of schuifpui in uw kamer. Wij leveren en snijden met plezier een nieuwe droogloopmat voor u op maat. neem eens een kijkje op Forbo voor ons assortiment goede en mooie droogloopmatten.

Tip: maak gebruik van de stalenservice, u kunt zo gemakkelijk de deurmat uitkiezen die bij uw interieur past!

Egaliseren

Egaliseren is een vak apart en is erg belangrijk voor een strakke en kwalitatief goede ondervloer.

NEELE Vloeren gebruikt uitsluitend egaline en primer van hoogwaardige kwaliteit om de juiste kwaliteit te waarborgen. Het is afhankelijk van de dekvloer welke primer en welke egaline er worden gebruikt. Op bijvoorbeeld betonvloeren gebruiken we een andere primer en egaline dan op bijvoorbeeld anhydriet vloeren of houten vloeren.

Ook op vloerverwarming kan er prima worden geëgaliseerd. Bij het installeren van nieuwe gefreesde vloerverwarming verzorgt NEELE Vloeren ook het primeren en dichtsmeren van de sleuven waar de leidingen van de vloerverwarming door lopen. Neem gerust contact op als u hier advies of meer informatie over wilt ontvangen

Recente projecten


Bij NEELE vloeren doen we met veel passie ons werk. Regelmatig mogen we mooie en uitdagende projecten realiseren en tevreden terugzien op een enthousiaste samenwerking met onze klanten. Onze vakmanschap willen we dan ook graag regelmatig met u delen.

Tip van Stefan


Een goede droogloopmat is het behoud van uw vloer! Zeker als u rechtstreeks van buiten naar binnen uw vloer betreedt.
Kies voor een vast verlijmde pvc vloer, deze kunnen wij mooi strak afwerken rondom bijvoorbeeld deurposten!
Het type ondervloer is bepalend voor de opbouw van uw nieuwe vloer en biedt veel voordelen zoals demping, isolatie en vochtwerende werking.
Parket op vloerverwarming, zeker een goede optie! Wij kunnen u daarover alles tot in detail vertellen.