Ga naar de inhoud

schuren parket

Uw parketvloer
laten schuren

Door uw parketvloer te schuren kunnen we oude, beschadigde of versleten parketvloeren renoveren. NEELE vloeren werkt met professionele parket schuurmachines met goede stofafzuiging.

Wij schuren veel eiken parketvloeren in en rondom de bollenstreek. Ook het schuren van andere soorten parketvloeren zoals visgraatvloeren, hongaarse punt vloeren, tapis vloeren en bourgone vloeren van allerlei houtsoorten kunnen wij voor u verzorgen. De laatste jaren zijn er veel eiken multiplank vloeren gelegd. Ook deze vloeren zijn prima te schuren en behandelen.

Voor de afwerking van uw gerenoveerde parketvloer bieden wij verschillende mogelijkheden aan, zoals bijvoorbeeld het oliën of aflakken van uw vloer met hoogwaardige matte projectlak. Graag geven we u hierover passend advies!

Recente projecten


Bij NEELE vloeren doen we met veel passie ons werk. Regelmatig mogen we mooie en uitdagende projecten realiseren en tevreden terugzien op een enthousiaste samenwerking met onze klanten. Onze vakmanschap willen we dan ook graag regelmatig met u delen.

Tip van Stefan


Een goede droogloopmat is het behoud van uw vloer! Zeker als u rechtstreeks van buiten naar binnen uw vloer betreedt.
Kies voor een vast verlijmde pvc vloer, deze kunnen wij mooi strak afwerken rondom bijvoorbeeld deurposten!
Het type ondervloer is bepalend voor de opbouw van uw nieuwe vloer en biedt veel voordelen zoals demping, isolatie en vochtwerende werking.
Parket op vloerverwarming, zeker een goede optie! Wij kunnen u daarover alles tot in detail vertellen.