Ga naar de inhoud

Het complete plaatje

Ook leverancier

Bij NEELE Vloeren gaan we verder dan alleen het leggen van vloeren. We bieden een compleet pakket aan, waarbij we niet alleen vakmanschap leveren, maar ook een diverse selectie aan vloeren aanbieden om uit te kiezen.

In ons assortiment vind je verschillende vloeren, variërend van warme houten parketvloeren tot moderne PVC-vloeren en praktische laminaatvloeren. Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, eigentijds design of een gemakkelijk te onderhouden vloer, bij NEELE Vloeren hebben we de perfecte vloer voor jouw behoeften en smaak.

Eiken vloeren

Eiken vloeren stralen een natuurlijke en tijdloze charme uit die past in elke ruimte van je huis. Deze vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch en duurzaam. Ze kunnen tegen een stootje en blijven jarenlang mooi, wat ze tot een goede investering voor je huis maakt.

Bij Neele Vloeren hebben we een ruime selectie aan eiken vloeren, zodat je de perfecte vloer kunt vinden die past bij jouw voorkeuren en behoeften. Laat ons je helpen bij het kiezen van de juiste eiken vloer voor jouw huis.

PVC Vloeren

Een PVC vloer, ook bekend als vinyl stroken, is vervaardigd uit kunststof en staat voor Polyvinylchloride. Deze vloeren zijn buitengewoon robuust, bestand tegen vocht en water, eenvoudig te onderhouden en geluiddempend. Bovendien zijn PVC vloeren ideaal voor gebruik in combinatie met vloerverwarming en -koeling.

Bij NEELE Vloeren hebben we een uitgebreide collectie PVC vloeren, zodat je de perfecte vloer kunt vinden die past bij jouw interieur.

Laminaat vloeren

Laminaat bestaat uit verschillende gelamineerde lagen, waaronder een toplaag, decorlaag, HDF en onderlaag, en biedt een natuurlijke uitstraling met een voelbare houtstructuur. Bij NEELE Vloeren vind je laminaat van topmerken, zorgvuldig geselecteerd voor duurzaamheid en stijl. Ons assortiment biedt voor elke smaak en behoefte een passende optie.

Recente projecten


Bij NEELE vloeren doen we met veel passie ons werk. Regelmatig mogen we mooie en uitdagende projecten realiseren en tevreden terugzien op een enthousiaste samenwerking met onze klanten. Onze vakmanschap willen we dan ook graag regelmatig met u delen.

Tip van Stefan


Een goede droogloopmat is het behoud van uw vloer! Zeker als u rechtstreeks van buiten naar binnen uw vloer betreedt.
Kies voor een vast verlijmde pvc vloer, deze kunnen wij mooi strak afwerken rondom bijvoorbeeld deurposten!
Het type ondervloer is bepalend voor de opbouw van uw nieuwe vloer en biedt veel voordelen zoals demping, isolatie en vochtwerende werking.
Parket op vloerverwarming, zeker een goede optie! Wij kunnen u daarover alles tot in detail vertellen.